عملکرد و ساختار دوربین عقب

در این مقاله عملکرد و ساختار دوربین عقب خودرو را بررسی خواهیم کرد. نصب و استفاده از دوربین‌های خودرو امروزه تبدیل به کاری ضروری شده است. با افزایش تعداد خودرو‌ها و ترافیک برای رانندگان همواره خطر تصادف وجود دارد.

برای اینکه یک راننده بتواند در زمان رانندگی با ایمنی بیشتری با دنده عقب رانندگی کنند، وجود سنسور و دوربین عقب برای او الزامی است. ساختار و نوع این دوربین‌ها با مدل‌های دوربین‌های خانگی کاملا متفاوت می‌باشد. راننده با استفاده از این دوربین می‌تواند در هنگام پارک کردن خودرو یا حرکت در دنده عقب، به خوبی پشت ماشین و نقاط کور آن را ببیند.

دوربین عقب خودرو

شناخت عملکرد و ساختار دوربین عقب خودرو چه فوایدی دارد؟

عملکرد و ساختار دوربین عقب خودرو به صورتی است که در هنگام حرکت با دنده عقب، فعال می‌شود و راننده می‌تواند با صفحه نمایشی که در کنسول جلو وجود دارد، عقب خودرو را مشاهده کند. در بعضی از مدل‌ها دوربین حتی می‌تواند نقاط کوری که قابل مشاهده نیستند را به راننده ارائه دهد که این امر کمک بسیار زیادی به راننده می‌کند.

هنگامی که خودرو به سمت جلو می‌رود این دوربین غیر فعال می‌شود و نمی‌توان آن را در صفحه نمایش خودرو مشاهده کرد. در بسیاری از خودرو‌ها راننده می‌تواند این دوربین را به صورت دستی غیر فعال کند. بدین منظور کسی که اقدام به نصب این دوربین می‌کند باید برای جلوگیری از خطرات و تهدید‌های رانندگی با نصب و عملکرد این دوربین آشنایی کافی داشته باشد.

سیستم هشدار در دوربین عقب

عملکرد و ساختار دوربین عقب خودرو به گونه‌ای ساخته می‌شود که در صورت برخورد با هر جسمی به راننده هشدار دهد. بنابراین راننده فقط می‌تواند تا محدوده مشخصی خودرو را حرکت دهد. راننده بدون آنکه نیازی باشد صفحه نمایش کنسول را ببیند می‌تواند تنها با شنیدن صدای هشدار این دوربین به رانندگی ادامه دهد.

بسیاری از اشکالی که در لنز دوربین‌های عقب خودرو نمایان می‌گردد به دلیل وجود زاویه دید خاص، به شکل ماهی دیده می‌شوند. در بسیاری از مدل‌های گران قیمت ما شاهد قابلیت دید در شب نیز هستیم. این مدل دوربین‌ها به رانندگان اجازه می‌دهند تا در هنگام شب هم رانندگی ایمنی داشته باشند. لازم به ذکر است که می‌توان این دوربین‌ها را به صورت مجزا هم تهیه کرد.

دوربین عقب خودرو

این دوربین‌ها چگونه نصب می‌شوند؟

این دوربین در پشت اتومبیل نصب می‌شود و این کار برای حفظ عملکرد و ساختار دوربین عقب ضروری است. این دوربین را می‌توان به آسانی در دو نوع بی‌سیم و با سیم تهیه کرد. کیفیت تصویر مدل‌های سیمی به نسبت مدل‌های بی‌سیم بیشتر است ولی عملکرد هر دوی آن‌ها تفاوت چندانی ندارد.

بسیاری از این دوربین‌ها را امروزه در کنار آینه‌ها نصب می‌کنند. البته لازم به ذکر است که این مدل دوربین‌ها در خودرو‌های لوکس استفاده می‌شوند و امکان خریدشان برای هر خودرویی وجود ندارد. محل نصب دوربین عقب در زیر پلاک خودرو، در خودرو‌های شاسی بلند زیر سپر عقب است. برای دریافت تصویری مناسب باید این دوربین به صورت اصولی نصب شود.

دوربین عقب خودرو

مزایای استفاده از دوربین عقب خودرو

پس از آشنایی با عملکرد و ساختار دوربین عقب خودرو باید با مزایای این دوربین‌ها بیشتر آشنا شوید. این دوربین‌ها در بیشتر موارد می‌توانند، حافظ جان راننده و پیاده سواران باشند و از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند. در قسمت زیر مزایای این دوربین‌ها را به صورت خلاصه ذکر کردیم.

  • جلوگیری از حوادث جاده‌ای
  • شناسایی نقاط کور و غیر قابل مشاهده
  • رانندگی در دنده عقب با حفظ شرایط ایمنی
  • در بسیاری از مدل‌ها سیستم ترمز اضطراری نیز وجود دارد، اما برای هر خودرویی ارائه نمی‌شود.
  • بعضی از این مدل‌ها سنسور‌های حرکتی نیز دارند که می‌توانند به راننده پیش از برخورد با اجسام هشدار دهند.
  • حفظ فاصله 4 متری با اجسام در حال حرکت
  • قابلیت تشخیص حیوانات از انسان
  • کاربرد بسیار عالی در ترافیک
  • مناسب برای پارک خودرو در مکان‌های باریک
  • راحت‌تر شدن رانندگی

کلام آخر

در این مقاله عملکرد و ساختار دوربین عقب خودرو را بررسی کردیم و امیدواریم که مطالب مقاله ما برای شما مفید واقع شده باشد. لازم به ذکر است که عدم استفاده از این دوربین‌ می‌تواند حوادث و تصادفات جاده‌ای را افزایش دهد. این دوربین‌ در زمان پارک کردن، حرکت به عقب، گیر

کردن در ترافیک و سایر موارد بسیار کاربردی است. از اینکه در این مقاله با ما همراه شدید، سپاس گزاریم.

اشتراک گذاری